DEEN Sponsor Actie

DEEN draagt al jaren hun steentje bij aan het sociale leven. Zij sponsoren graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Later dit jaar zal DEEN Supermarkten verdwijnen en zij nemen op een mooie manier afscheid van een vaak jarenlange samenwerking met clubs en verenigingen.

Dit jaar verdeelt DEEN € 400.000 onder de deelnemende verenigingen.

Hoe werkt de Sponsor Actie

Dit jaar loopt de Sponsor Actie van zondag 18 juli t/m 14 augustus 2021. Bij iedere € 10,00 aan boodschappen én bij speciale actieproducten ontvang je een sponsormunt. In de winkel staat een display met kokers voor de deelnemende verenigingen in die winkel. Per winkel zijn er maximaal 5 verenigingen. Hoe meer munten worden ontvangen, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus.

Presentatie New Wave Almere

New Wave doet dit jaar mee aan de Sponsor Actie. Onze koker staat bij DEEN in de Regenboogbuurt in Almere Buiten (Regenboogweg 43). In deze vestiging zal New Wave zich via de nieuwe roll up banner presenteren, vooralsnog mogen wij vanwege de Coronamaatregelen niet op de winkelvloer staan om ons beter te presenteren.

Het niet actief kunnen presenteren bij de DEEN is jammer, daarom zullen we op een andere manier de actie onder de aandacht moeten brengen, dus laat buren, vrienden, familie een maandje de boodschappen bij DEEN doen en vraag ze de munten aan New Wave te doneren. Deel de actie op social media!

Klanten die de boodschappen doen bij DEEN in de Regenboogbuurt kunnen de munten in de koker stoppen. Koop je bij een andere DEEN de boodschappen dan kan je:

  • of naar DEEN in de Regenboogbuurt rijden en ze daar doneren;
  • ze opsturen of afgeven aan Frits Brama, Marisbergstraat 15, 1333 ZN Almere Buiten;
  • ze opsturen of afgeven bij SwimMere, Kebajastraat 23 (winkelingang aan kant Sarongweg), 1336 NA Almere Buiten (als je ze persoonlijk wilt afgeven let dan op de openingstijden van de winkel, deze staan op swimmere.nl vermeld).

Zorg ervoor dat je ze of uiterlijk 21 augustus bij DEEN in de Regenboogbuurt hebt ingeleverd of dat Frits of SwimMere ze uiterlijk 20 augustus hebben ontvangen.

Laten we met zijn allen proberen er een mooie sponsoropbrengst te krijgen.