Kick-off

Het nieuwe seizoen is begonnen en daar hoort een goede aftrap bij. André en Sandy hebben de start van het seizoen geregeld met een kick-off bij de atletiekvereniging. Dit jaar was het wat lastiger plannen dan verleden jaar. Rekening moest worden gehouden met de Coronaregels.

’s Ochtends heeft bijna iedereen eerst buienradar bekeken. Het zag er niet hoopval uit. Bij veel regen bestond de kans dat de kick-off afgeblazen zou worden omdat er geen binnenruimte mocht worden gebruikt.

Vol goede moed stond een groot deel van de zwemmers met ouders om 9.15 uur bij de atletiekvereniging. Zelfs de zon liet zich zien. De kick-off was gelijk een mooie gelegenheid om iedereen te leren kennen. In een jaar tijd is het aantal zwemmers verdubbeld.

Algemene ledenvergadering

De dag begon met de Algemene Ledenvergadering. Nog wat onwennig, maar de hamerstukken werden allemaal snel achter elkaar behandeld en allemaal goedgekeurd. Daarna de verplichte fotosessies, allemaal netjes ingedeeld conform de Coronaregels.

Kick-off start

Daarna startte voor de zwemmers de echte kick-off. Sportief als zij zijn, werd het een sportieve dag. Ook de ouders deden goed mee met de yoga- en de landtraining. Voor de beginnende zwemmers was dit een eerste kennismaking met de yoga- en landtraining, bij de Advanced en Racen zwemmers al een jaar lang onderdeel van de training. De dag na de kick-off konden verschillende ouders nog genieten van de oefeningen.

Estafette

Na de spieroefeningen was de estafette aan de beurt. Van te voren waren er zes teams gemaakt, ieder met zwemmers uit de diverse groepen. Een goede samenwerking dus tussen jong en oud. De jongsten waren net zo fanatiek als de ouderen.

De start van de één uurs estafette

De jongste zwemmers hebben zelfs Frits en Jhorna aan het lopen gekregen. Zij renden ter ondersteuning van hen een rondje mee. Frits was wel blij dat Jayde het volgende rondje weer alleen wilde rennen :-).

En de winnaars waren

Na een uur werd de balans opgemaakt. De verschillen tussen de top 3 waren maar klein. Het team Wave Adanced 2 won de medaille en een cadeaubon.

Er waren nog twee speciale prijzen.

De jongste lopers bleven de hele wedstrijd met een enorme inzet lopen. Ook de jongste zwemster bleef maar gaan. Waar sommige ouderen afgelost werden door de coach of de teller, ging Jayde maar door. Eén rondje mentaal ondersteund door Frits en een half rondje letterlijk ondersteund door Anouar. Jayde heeft hierdoor de DOORZETTERSPRIJS gewonnen en Anouar de SPORTIVITEITSPRIJS.

En ook nog ….

De dag werd afgesloten met een verzorgde lunch.

Door de dag heen konden de zwemmers meedoen aan een quiz. Hierbij bleek wel weer de winnaarsmentaliteit. Soms mopperend dat ze vragen niet wisten, bij sommige vragen werd dat ook niet verwacht, en daarom dan maar een samenwerking aangaan om zoveel mogelijk antwoorden te geven. Uiteindelijk hadden Ivar en Justin exact evenveel punten, hoe kan dat? :-). De benaderingsvragen moesten dus worden ingezet. Uiteindelijk heeft Ivar gewonnen en kon als eerste uit de twee prijsjes kiezen.

Bedankt

Ook dit jaar hebben Sandy en André weer een goede start van het seizoen verzorgd. Voor de jongsten en de alleroudsten een vermoeiende maar geslaagde dag. Sandy en André nogmaals bedankt dat jullie weer de kick-off mogelijk hebben gemaakt.

Fotogalerij

(Klik op de foto voor vergroting. Wil je de originele foto hebben, stuur dan een e-mail aan carolien.brama@newwavealmere.nl)

Even voorstellen: de teams

de wissel

de loop

zo kan het ook