Nieuw zwemseizoen New Wave ingeluid met Kick=Off

14 september 2020 09:00

ALMERE – Na een verkort zwemseizoen door de Coronacrisis heeft zwemvereniging New Wave Almere vorige week het nieuwe zwemseizoen ingeluid met een Kick-Off. Hierbij werd met een grote groep zwemmers en vrijwilligers een sportieve dag gehouden op het terrein van Atletiekvereniging Almere ’81 wat voor gezelligheid en teambuilding zorgde.

Afgelopen zomer bestond New Wave één jaar. Helaas hadden zij door de Corona-maatregelen niet de mogelijkheid om dit te vieren. “‘Het was wel even zuur dat na zo een goede start, ons eerste zwemseizoen zo snel moest eindigen”, vertelt Vanessa Tielens, herbenoemd voorzitter van het bestuur van New Wave. “We hadden nog een hele hoop mooie evenementen op de planning staan, waaronder het SwimMere Paastoernooi, het Basisschool Zwemtoernooi en deelname aan Nederlandse Kampioenschappen.”

Wel kon New Wave door de versoepelde maatregelen het nieuwe zwemseizoen in augustus weer vol goede moed starten tot grote vreugde van de zwemmers.
“Dit seizoen leek het ons daarom extra belangrijk om een Kick-Off van het nieuwe seizoen, gericht op team building en gezelligheid te organiseren. Niet alleen vanwege Corona, maar ook vanwege de grote groep nieuwe leden”, aldus Tielens.
New Wave bestaat nu namelijk uit 31 leden, een flinke groei vergeleken met de 15 leden aan het begin van vorig seizoen. De dag bestond uit twee workshops (yoga en landtraining) voor zowel zwemmers als ouders en een estafetteloop voor de zwemmers. Na afloop van dit drukke programma kon iedereen welverdiend genieten van een smakelijke en gezellige lunch.

De Kick-Off was bij Atletiekvereniging Almere ’81 (Foto: aangeleverd)