Zwemvereniging New Wave Start nieuwe wedstrijdgroep in de Biezem

Door: Richard Luthart, 29 augustus 2021 Regio Online

Almere – Per 1 oktober start zwemvereniging New Wave Almere met een nieuwe wedstrijdgroep voor de beginnende jonge wedstrijdzwemmer. Deze groep zal in tegenstelling tot de al bestaande groepen van zwemvereniging New Wave alleen trainen in zwembad de Biezem te Laren.

Zwemvereniging New Wave

Sinds de oprichting van de vereniging in augustus 2019 traint New Wave zowel in Almere als in Laren. “De Biezem is vanaf het begin zeer gastvrij geweest, waardoor wij ons hier altijd thuis hebben gevoeld.”, vertelt Vanessa Tielens, voorzitter van de zwemvereniging. New Wave heeft daarom na overleg met zowel de Biezem als de BEL gemeenten (Blaricum, Eemnes, Laren) besloten om het trainingsaanbod in Laren uit te breiden. “Vanaf 1 oktober kunnen daarom kinderen van 6 tot en met 10 jaar met minimaal de zwemdiploma’s A, B en C starten met wedstrijdzwemmen in de New Wave groep.”, aldus Tielens.

Dit is de instroomgroep van de vereniging gericht op het aanleren van de basistechnieken van alle zwemslagen en de basisregels die bij een zwemwedstrijd komen kijken. De groep zal op woensdag en vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur trainen. Geïnteresseerden kunnen gratis een proeftraining aanvragen door te mailen naar informatie@newwavealmere.nl


Meer informatie over zwemvereniging New Wave Almere is te vinden op www.newwavealmere.nl.