Uitslag Deen sponsoractie

De eindstand is bekend!

In totaal heeft Deen € 403.750 aan lokale verenigingen gedoneerd. New Wave deed mee in de winkel Almere Regenboog. Naast New Wave deden hier nog 4 verenigingen mee in de verdeling van de sponsormunten.

Het was dit jaar niet mogelijk om de sponsoractie te ondersteunen met ludieke acties/aanwezigheid van New wave in de Deen. In plaats daarvan heeft de gehele periode de roll-up banner van New Wave in de winkel gestaan. New Wave was de enige vereniging met zo’n extra promotie mogelijkheid.

Wekelijks werd door Frits de stand bekeken. Bijna vanaf het begin stond New Wave op de tweede plek. Dit is ook tot het einde van de sponsoractie zo gebleven. Zo is te zien dat ondanks dat New Wave een kleine vereniging is, als zwemmers en ouders zich inzetten, mooie dingen behaald kunnen worden.

De tweede plek heeft geresulteerd in een donatie van € 1.250,00 van Deen voor New Wave. Het opgegeven doel voor deze actie was materialen voor de yogales. Binnenkort zal je tijdens de yogatraining hier gebruik van kunnen maken.

Iedereen die de sponsormunten in de koker van New Wave heeft gestopt, heel erg bedankt.

We blijven zoeken naar mogelijkheden om de clubkas aan te vullen. Vanaf 5 september start bij de concurrent van Deen, de Plus een sponsoractie. Voor meer informatie kijk op PLUS sponsoractie.