PLUS sponsoractie

Geef New Wave een steuntje in de rug

Wat is de sponsoractie van PLUS

Goed eten is goed voor de buurt, vindt PLUS. Dit betekent ook dat PLUS graag iets goed doet voor de omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor een club of vereniging. zv New Wave Almere is een van de clubs waarvoor tijdens de PLUS sponsoractie kan worden gespaard. Doe mee en spaar New Wave gezond! Dat kan New Wave na het afgelopen jaar wel gebruiken.

De actie is een lokale actie, dit betekent dat je per PLUS vestiging de punten maar aan een aantal lokale clubs kunt doneren.

Hoe werkt het en hoe kan je New Wave steunen?

  • Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november ontvang je bij alle PLUS vestigingen een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus/.nl/sponsorpunten.
  • Zoek zv New Wave Almere op in de lijst met deelnemende clubs en verenigingen. Voer de unieke code in van je voucher en activeer dit.
  • Je kan ook digitaal sparen. Je moet dan een PLUS app hebben, de punten komen dan hier in te staan. Bij digitaal sparen ontvang je één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van New Wave.

Hoe vindt de verdeling van het sponsorgeld plaats?

Iedere PLUS stelt een bedrag beschikbaar voor de deelnemende clubs. New Wave doet mee bij PLUS De Greef in Almere Buiten. PLUS De Greef stelt in totaal € 20.000,00 beschikbaar voor de deelnemende clubs.

Het sponsorbedrag wordt op basis van alle geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs binnen PLUS De Greef.

Word clubsponsor van de week!

Activeer je vouchers en win een cadeaukaart.

Activeer jouw sponsorpunten op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. € 75,00. Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt!

PLUS De Greef

PLUS De Greef
Meistraat 102
Almere-Buiten
PLUS De Greef

PLUS De Greef zit in een mooi pand in Almere-Buiten (Seizoenenbuurt bij de busbaan), Meistraat 102. De winkel heeft naast de normale dagelijkse boodschappen een traitteur met vers gemaakte producten, een barbecueservice, bloemen en een slijterij.

In deze PLUS kan je de tussenstand zien op een scherm vlak naast de uitgang.

Je hoeft dus niet naar Almere Buiten voor de vouchers, iedere PLUS is goed. New Wave deelt alleen in het sponsorbedrag dat bij PLUS De Greef beschikbaar wordt gesteld.

Meer informatie: www.plus.nl/club
Activeer je punten op: www.plus.nl/sponsorpunten