Sport & Cultuur Almere

Clinic zwemvereniging New Wave Almere

Proefles

Op zondag 19 september wordt er een clinic gegeven o.l.v. een topzwemster. Zie en leer hoe je de zwemslagen onder de knie kunt krijgen. En maak ondertussen kennis met de zwemvereniging van Almere. Aangesloten bij de KNZB.

Je thuis voelen in het water is een van de belangrijkste dingen om plezier in het zwemmen te hebben en goed te presteren. Toch is je thuis voelen in het water niet het enige dat belangrijk is. Je thuis voelen bij de zwemvereniging is minstens net zo belangrijk om elke keer met plezier naar de trainingen te gaan. Wij proberen met zijn allen al onze leden en vrijwilligers dat gevoel te geven, zodat iedereen kan zeggen ”Home is where the pool is.”.

Heb je interesse om te komen kijken zondag 19 september dan is het in verband met de Corona regels die in de zwembaden gelden VERPLICHT om je vooraf hiervoor aan te melden.

De clinic is deels gesponsord door de gemeente.