De kop is eraf

Door Frits

12 September gingen 10 zwemmers richting Alkmaar om de eerste wedstrijd van dit seizoen te zwemmen. Zo een eerste wedstrijd is altijd een beetje spannend want het geeft een indicatie over hoe wij ervoor staan.

Ik kan zeggen, er werd direct behoorlijk goed gezwommen. Daan mocht het bal voor New Wave openen en hij zwom gelijk een dikke PR op 50 vrij (30.18). Hiermee was de toon gezet en het regende die middag PR’s. Bijna iedereen lijkt klaar voor het nieuwe seizoen.

In totaal werden er 25 pr’s gezwommen. De grootste verbetering was voor Timo. Hij verbeterde zijn tijd met 9,5 seconden op de 100 meter vrije slag.

Alle uitslagen kan je vinden in de kalender en de gezwommen club- en leeftijdrecords in records.

De trainers mogen dus tevreden zijn met de geleverde prestaties.

Aanstaande zondag staat de Kick-off met de zwemclinic en barbecue op het programma. Ik hoop iedereen daar te zien.