Alle winnaars

KICK OFF

Vandaag 1 september vond de kick off van seizoen 2019-2020 en gelijk van de start van zv New Wave Almere plaats. Een twee uur durende sponsorloop met als goed doel New Wave Almere.

Sponsorloop

Om half 10 waren zwemmers, ouders, kennissen, bestuursleden aanwezig op de atletiekbaan van Almere ’81. Na een inleidend praatje van Vanessa (voorzitster) en Frits (hoofdtrainer) kon de loop beginnen.

Zeer veel zwemmers, ouders, kennissen en overige familie leden hebben op de een of andere manier meegedaan aan de loop. Hardlopen of wandelen, het mocht allemaal. Andere aanwezigen waren druk in de weer met de tellijsten. Er moest flink geteld worden, in twee uur kunnen er heel wat rondjes gelopen worden.

Uitgeteld

Na twee uur waren de 30 lopers en tellers uitgeteld en werden door de sponsorcommissie en de penningmeester de tellijsten verwerkt. De rest van de aanwezigen konden genieten van een zeer uitgebreide lunch verzorgd door Sandy, André en Oma.

En de winnaar is

Ivar en Brian de zwemmers met de meeste rondjes, namelijk 50 stuks. Dankzij de aanmoediging van Sandy, deze ex equo. Door de gelijke stand moest de beschikbare cadeaubon gedeeld worden, echter door een sponsoring wonnen beiden nu een cadeaubon van € 50.

Max heeft mede dankzij sponsoring door zijn opa het meeste sponsorgeld opgehaald. Ook hij won een cadeaubon, € 75.

André liep de meeste rondjes, 60 stuks. Waarom hij nog geen marathon loopt, geen idee. Is toch nog iets verder, was zijn reactie.

Alle hardlopers en wandelaars, ongeacht of zij 60 of 2 rondjes liepen, in een hypermoderne outfit of in een spijkerbroek en leren jas de strijd aangingen, voor iedereen was er een medaille.

Dank voor

André en Sandy bedankt voor de top organisatie. Was tot in de puntjes geregeld, de actielijst gaf goed aan waaraan allemaal gedacht moest worden :-).

Uiteraard ook alle lopers, tellers, uiteraard sponsoren bedankt. Was een top dag.