NZC medailles

1e NZC

6 Oktober stond de eerste wedstrijd in het competitiecircuit op het programma. New Wave organiseerde mede de wedstrijd en de wedstrijd was in het thuisbad in Almere Poort.

Na het opbouwen, wat last met de buitenste lijnen die ineens veel langer leken dan gebruikelijk, konden de New Wavers beginnen met het inzwemmen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PA060045.jpg

Het was warm in het zwembad, de trainers, vrijwilligers en toeschouwers aan de kant hadden daar heel veel last van. De zwemmers konden gelukkig af en toe het water in.

Uitslag NZC

Doelstelling van New Wave Almere voor dit jaar is zich handhaven in de 1e klasse regionaal. Na een lange wedstrijd en verwerking van de uitslag en de uitslagen van alle overige wedstrijden, staat New Wave ondanks een diss netjes op een 12e plaats in de overall ranglijst. Zonder rekening te houden met de standen per regio, zou dit zelfs promotie betekenen, echter de promotieregeling is anders. Uitleg van de competitieregels staat op de pagina competitie. De stand per regio en de promotiekandidaten staan hier op (de regelgeving omtrent promotie is nog niet definitief).

De tussenstanden zijn ook te zien op de KNZB website.

Meer uitslagen

Tijdens de wedstrijd zijn verschillende PR’s gezwommen en uiteraard ook leeftijd- en clubrecords. Kijk op de pagina wedstrijdkalender en records voor alle overige uitslagen en standen.

KNZB medailles 2018/2019

In de pauze kregen nog 3 zwemmers een prestatiemedaille voor hun prestaties in het afgelopen seizoen. Max had al eerder een medaille voor zijn 3e plaats in het minioren Lac circuit ontvangen.