RABO ClubSupport

Uitslag

De RABO-bank maakte 14 oktober de eindstand bekend van de RABO ClubSupport actie. Na het tellen van alle stemmen, verdeelde de RABO aan de hand van de stemmen het beschikbare sponsorbedrag rechtevenredig over de verengingen. Ondanks de korte voorbereidingstijd van New Wave, hebben we nog heel wat stemmen kunnen verzamelen.

Frits en Demi gingen woensdag 23 oktober naar de officiële uitreiking van de cheque bij de RABO. Naast een hapje en drankje kregen zij de cheque voor New Wave met een bedrag van € 201,92 overhandigd. New Wave gebruikt dit bedrag om de instroomgroep die 1 januari 2020 gaat beginnen, te faciliteren.

Sociale Media Actie

De RABO heeft een vervolgactie uitgeschreven. De vereniging/stichting die met een originele foto waarop de gewonnen cheque staat, de meeste likes op Facebook of Instagram krijgt kan nog een extra bedrag winnen.

Na een snelle rondvraag via de whats app groep, leek een onder water foto het meest passend. Afgelopen vrijdag doken de zwemmers onder water, waar Demi achter de camera klaarstond voor een heuse fotosessie. Een onder water foto blijft een lastige opgave. Maar het leverde verschillende leuke foto’s op.

Zondag 3 november is de foto geplaatst op de Instagram en Facebook en de likes komen nu al binnen. Op dit moment staat New Wave tweede met het aantal likes. Like ook het originele bericht. Als je het bericht deelt en om een like vraagt, er wel bij vermelden dat het originele bericht geliked moet worden (anders wordt de like niet meegeteld).