SwimMeet Maastricht

Eind december is New Wave met 11 man richting Maastricht gegaan voor de SwimMeet. Max heeft hier een verslag van gemaakt.

Hallo, ik ben Max en ik ben laatst naar Maastricht geweest met mijn zwemclub.

Het leukste vond ik de gezelligheid. We kwamen aan bij het hotel toen hadden we een halfuurtje tijd voor ons zelf. Daarna gingen we met z’n allen naar de stad. Wat was dat prachtig zeg!! er was een kerst markt met een kleine kermis. Je mocht vrij rond lopen door de stad dus dat was best leuk.

’s avonds gingen we eten bij van Buuren en dat was heel lekker.

De eerste wedstrijd dag begon om kwart voor 6 we ontbeten om half 7 en daarna gingen we lopend naar het zwembad. En dat 3 dagen achter elkaar. Op 1 wedstrijd dag had je 2 sessies de ochtend en de avond sessie. In de ochtend werden de voorrondes gezwommen en in de avond sessie de finales. Ivar, Andrei, Britt en ik hebben elke dag de finales gehaald. Anouar en Thierry hebben ook 1 finale gezwommen. Er zijn ook heel veel pr’s gezwommen. Ivar heeft behalve op de 100 school en 50 school overal goud gehaald. Andrei heeft 1 brons gewonnen.

Tussen de 2 sessies gingen sommigen mensen slapen sommigen gamen en sommigen gewoon rustig aan doen. Tussen de sessies door lunchte we in het restaurant bij het zwembad. Als we wachten op het eten gingen we kaarten.

Op de laatste dag moesten we s’ ochtends uitchecken waardoor we tussen de sessies door niet konden rusten dus ging gids jan (Job) ons de stad laten zien. Dat liep niet helemaal goed af dus dachten Anouar Ivar en ik we lopen terug. Dat was ook het beste want wij waren zo’n uur eerder terug. Voor Britt was die tocht best zwaar dus nam Joey haar op zijn nek.

Ivar had op de laatste avond wat last van zijn keel dus liep Anouar heel even naar de Mac Donalds want die was 100m van het hotel verwijderd. Gelukkig nam hij ook nog iets voor de rest mee. Dit was een hele goede afsluiter van het jaar.

Ik wil iedereen bedanken voor dit fantastische weekend.