Versterking van trainersstaf

ALMERE – Met ingang van seizoen 2020-2021 zal de trainersstaf van zwemvereniging New Wave Almere worden versterkt. Adri Grijseels, een gediplomeerd trainer, zal zijn kennis en ervaring met de vereniging delen.

Grijseels (47) is dankzij zijn twee zwemmende dochters al jaren actief binnen het wedstrijdzwemmen. Hij begon als trainer bij Watervrienden Almere en werd later trainer en hoofdtrainer bij de Koninklijke Amsterdamsche ZwemClub 1870. Hier was hij hard op weg om kampioen te worden in de 1ste klasse regio Midwest.

Zowel Grijseels als de huidige trainers van New Wave zijn enthousiast over deze samenwerking: “Adri is enorme aanwinst voor onze vereniging. Met onze ambities is het van belang dat ook wij als trainers ons blijven ontwikkelen. Door een samenwerking als deze kunnen wij deze ontwikkeling waarborgen en blijven leren om onze zwemmers beter en beter te maken.”, vertelt Frits Brama, hoofdtrainer van New Wave. “Voordat deze samenwerking definitief werd, had ik al een paar keer een training van New Wave mogen bijwonen. Duidelijk was dat er hier anders wordt getraind en dat de trainingen ook anders worden beleefd door de zwemmers. Ik kijk ernaar uit om meer over deze manier van trainen te leren en verwacht dat we elkaar op deze manier kunnen versterken.” aldus Grijseels.

Met deze versterking zal de trainersstaf met ingang van seizoen 2020-2021 uit zes trainers bestaan, waarvan er drie gediplomeerd zijn. Hierdoor kan er ondanks de sterke groei van de vereniging genoeg aandacht worden gegeven aan de verschillende groepen zwemmers van New Wave.