Headsets vanuit Vriendenloterij gelden

Begin van dit jaar is New Wave benoemd tot een van de clubs van de maand bij de Vriendenloterij. Dit hield in dat we een bedrag voor trainingsmaterialen konden gaan besteden om verder te professionaliseren, na de backstroke wedges zijn er nu headsets aangeschaft.

New Wave heeft Audite in Aqua aangeschaft. Een communicatiesysteem met zender en headsets dat werkt op de beenstructuur van de zwemmer. De headset is daarom geen belemmering voor zwemmers met badmuts, oordoppen ed. De trainers hebben nu tijdens de gehele training contact met de zwemmers. Het zal een stuk stiller langs de kant worden.

Er zijn verschillende sets aangeschaft, zodat verschillende groepen er gebruik van kunnen maken. De eerste training met headsets is al geweest. De trainers en meeste zwemmers waren enthousiast.

De eerste training met Audite in Aqua, communicatiesysteem met zender en headset.
Headsets in gebruik