Wie gaat nog meer de uitdaging aan

1 oktober is de samenwerking met Simson Gym gestart. De samenwerking heeft tot doel om door de combinatie van Kickboksen en zwemmen de prestatie en het plezier te vergroten. Wie gaat de uitdaging aan om zich op deze manier verder te verbeteren?

Kickboksen zal de kracht, rompstabiliteit, conditie maar ook het zelfvertrouwen van de zwemmers verbeteren.

In deze eerste week hebben Britt, Thierry en Timo een les gevolgd. Alle drie waren zeer positief over deze eerste training. De eerste trainingen zijn nog zonder kickboksen.

Personal training

Britt, vanuit Wave Top, had onder leiding van Rayen een personal training. De foto’s geven aan hoe de training werd opgebouwd.

Fit en Sterk

Thierry en Timo namen deel aan een groepstraining Fit en Sterk. Bij Fit en Sterk worden mooie spieren gekweekt en aan de conditie gewerkt door middel van oefeningen. Er wordt gebruikt gemaakt van van crossfit-rekken, kettlebells, TRX-touwen, barbell-stangen, dumbells en elastieken.

Thierry was enthousiast gezien zijn berichtje in de whats app groep.

“Wie van jullie watjes gaat er volgende week met mij naar simson gym, om fit en sterk te doen!!! Het is alleen voor echte bikkels dus kom je maar bewijzen. Ook voor de trainers is het leuk, dus Frits, Jhorna, Adri & AndrΓ©, jullie kunnen ook meedoen.πŸ’ͺπŸ»πŸ˜ŒπŸ˜‰

Ook Timo was enthousiast, die wil wel twee keer per week πŸ˜‰.

Fitboksen

Na verloop van tijd zal er aan de groepstraining Fitboksen meegedaan worden. Fitboksen is een work-out waarbij je gebruik maakt van bokszakken en trapkussens, dus kickboksen zonder fysiek contact te maken.

Interesse?

Meer informatie op in het bericht kickboksen of op de site van Simson Gym. Heb je ook interesse om je zwemprestaties via kickboksen te verbeteren, meld je dan aan bij Frits.