Wedstrijdzwemtraining voor basisschoolleerlingen

ma 12 jun. 2023, 08:41

ALMERE – Op zaterdag 8 juli om 15.00 uur vindt er een bijzondere wedstrijdzwemtraining plaats voor basisschoolleerlingen uit Almere.

Zwemvereniging New Wave Almere, in samenwerking met Optisport Almere Poort, organiseert deze training in zwembad Almere Poort om kinderen op een leuke manier de basis van het wedstrijdzwemmen te leren. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de website van de vereniging.

Alle Almeerse basisschoolleerlingen van 6 jaar en ouder, in het bezig van een B-zwemdiploma, zijn van harte welkon om deel te nemen aan deze training.

Gedurende twee uur worden de deelnemers begeleid door ervaren trainers van New Wave Almere. Tijdens een afwisselend trainingsprogramma zullen alle basiselementen van het wedstrijdzwemmen aan bod komen.

“Samen met enkele ervaren wedstrijdzwemmers gaan we aan de slag met de verschillende zwemslagen, maar ook met de starts en de keerpunten.”, legt Frits Brama, hoofdtrainer van New Wave, uit. “Wij willen dat deze middag zowel leuk als leerzaam is en daarom zullen onze zwemmers de technieken ook in het water voordoen.”

Meer informatie is te vinden op https://www.newwavealmere.nl/zwemtraining/