Rabo ClubSupport, stem voor New Wave en de instroomgroep

Rabo ClubSupport

Hebben jullie ook het filmpje gezien van de Rabo ClubSupport?

Heb je het filmpje van de sponsoractie Rabo ClubSupport niet gezien? Klik dan hier voor een reclamefilmpje dat op televisie is geweest. New Wave zag de reclame en wij zagen hierin een mogelijkheid om de instroomgroep die we in januari willen starten te financieren.

Wat is Rabo ClubSupport?

De Rabobank geeft jaarlijks een deel van de winst aan verenigingen door het hele land zodat de verenigingen kunnen doen wat ze nu al doen. Dit doen ze via de sponsoractie Rabo ClubSupport. Rabobank Almere stelt dit jaar in totaal € 50.000 beschikbaar. Dit wordt over de verschillende clubs en instellingen verdeeld.

Wat heeft New Wave Almere tot nu toe gedaan?

New Wave wil in januari 2020 starten met een instroomgroep. Om de continuïteit van New Wave te kunnen waarborgen is de instroom van nieuwe leden belangrijk, zowel om genoeg zwemmers te hebben als om genoeg vrijwilligers te krijgen. Er zal dus extra zwemwater moeten komen en dat is duur. Als bestedingsdoel heeft New Wave daarom de financiering van de instroomgroep gekozen.

Hoe nu verder?

De Rabobank zal het bedrag gaan verdelen. Dat doen zij aan de hand van stemmen die door de Raboleden zijn uitgebracht op verenigingen/stichtingen van hun voorkeur. Het is nu dus noodzaak om zoveel mogelijk stemmen te gaan verzamelen voor New Wave Almere.

Wie mogen stemmen?

Alle Raboleden mogen stemmen. Rabolid kan je alleen zijn als je een Raborekening hebt en je je aangemeld hebt als lid. Deze leden hebben allemaal een stemcode ontvangen zodat ze kunnen stemmen. Je mag als Rabolid alleen stemmen op verenigingen/stichtingen uit de regio/plaats waar je je Raborekening hebt lopen.

Hoe kan je New Wave Almere steunen?

Je hebt een Raborekening en je bent Rabolid

Heb jij een Raborekening en ben je ook nog Rabolid dan heb je een stemcode ontvangen. Breng je stem via de knop uit.

Er zijn een paar verplichtingen:

  • Je moet 5 stemmen uitbrengen, daarvan mag je er 2 op New Wave uitbrengen. Je moet er 5 uitbrengen omdat dan de stemmen pas meetellen.
  • De ontvangen stemcode moet ingevuld worden.
  • Om lid te kunnen worden moet 12 jaar of ouder zijn.

Je hebt een Raborekening maar bent geen Rabolid.

Je hebt wel een Raborekening maar je bent geen Rabolid, dan kan je nu nog lid worden. Met de button hieronder meld je je eenvoudig aan. Als Rabolid denk en beslis je met de Rabo mee. Het lidmaatschap is gratis.

Zorg ervoor dat je voor de deadline van 11 oktober een stemcode ontvangt en gestemd hebt zoals hiervoor omschreven.

Geen lid van New Wave?

Iedereen mag New Wave Almere steunen. Je hoeft geen lid van New Wave te zijn. De stemming is geheel gratis en er zit ook geen verdere verplichting aan. Denk je dat iemand anders geïnteresseerd is, stuur hem een link naar de pagina of stuur de flyer door.

Doen jullie mee om een mooi aantal stemmen binnen te krijgen en zo de doelstelling van New Wave te halen?