Minioren succes!

In het vorige seizoen startte de eerste groep minioren zwemmers bij zv New Wave. Op dit moment zwemmen er 6 minioren verdeeld over de groepen New Wave en Wave Academy. Nicole, Demi en Adri stoomden de zwemmers klaar voor hun eerste officiƫle wedstrijd op 27 september voor New Wave.

Op 27 September is in zwembad De Crommenije in Krommenie deel 1 van het minioren circuit. Zes zwemmers staan aan de start. Behalve voor Nina is dit hun eerste wedstrijd en dit gelijk in een vreemde situatie; ouders mogen niet bij de wedstrijd zijn als toeschouwer. De zwemmers worden dus begeleid door de coaches zodat er voldoende aandacht en hulp voor ze is.

Deze wedstrijd zorgt er voor dat alle zwemmers straks PR’s (persoonlijke records) hebben, maar ook zullen er leeftijdsrecords zijn. Deze worden verwerkt in het bestand “clubrecords”. Op de pagina “RECORDS” is de laatste stand te zien.

Allemaal veel succes.