MINIOREN AAN DE START

27 September stonden de minioren van New Wave aan de start. Het Minioren Circuit en de Swimkick was voor 5 zwemmers de eerste keer dat ze aan een wedstrijd gingen meedoen. Dit gaf bij de zwemmers al vroeg op de ochtend wat lichte spanning. Er werd tijdig aan een goede voorbereiding gewerkt; brillen getest, tas gepakt en het eten van een flink bord pasta.

Zo stonden ze allemaal op tijd klaar om richting Krommenie te gaan.

Op de parkeerplaats kwam iedereen bijelkaar om gezamenlijk naar binnen te gaan en werden aan de deur welkom geheten door Mikell.

Nadat iedereen de eerste wedstrijd had gezwommen, was de spanning gebroken en leek of een wedstrijd dagelijkse business was. Met een boek, snoepjes en kletsen werden de wachttijden doorgekomen.

Na afloop waren er medailles voor de deelnemers. Alleen Timo moest het zonder medaille stellen. Hij was deze eerste keer niet direct voor de 400 meter vrij ingeschreven. Achteraf jammer, maar was wel begrijpelijk.

Uitslagen en records

Alle uitslagen staan in de wedstrijdkalender.

Behalve Nina, had nog geen van de minioren een wedstrijd gezwommen. Automatisch betekent dit dat ze allemaal persoonlijke records zwommen, Nina heeft een aantal oude tijden verbeterd. De lijst met de leeftijdrecords is aangevuld met de leeftijden 6 t/m 11 jaar. De 25 meter was nog niet eerder gezwommen bij New Wave, de gezwommen 25 meters en de 4×25 estafette zijn nu dus ook bij de clubrecords terug te vinden. Deze leeftijd- en clubrecords zijn terug te vinden op de pagina RECORDS.

Jammergenoeg was er ook een diskwalificatie. In het bestand diskwalificatiecodes staan de codes die genoemd worden in de uitslagen uitgelegd.